De mannen zijn netjes gekleed en de ene man is een bankier die veel met verzekeringen doet, de andere man is een consultant, en de derde man werkt bij een poker maatschappij. Als de man goed kijkt heeft de hond wat kaarten voor hem liggen. De hond speelt gewoon mee, en niemand is er verbaasd over. De man kan zich niet beheersen en maakt de opmerking: knap zeg van die hond! Dat hij kan pokeren, dat moet wel de slimste hond ter wereld zijn! Haha wij zijn veel slimmer!

grappen over kleine mensen mee doen aan de contest die over 1,5 maand begint. Weer een geweldige grap! Hij ziet drie mannen en een grote hond aan de tafel zitten.

Vandaag is er weer een foto uitgeroepen tot de grappigste foto van de week. Kijk snel bij de pagina "de leukste thuis"! Denk je collagen zelf dat je een kans maakt om de leukste van de week te zijn? Mail dan je foto naar info(at). Ook zijn er weer 2 mensen die grappen hadden opgestuurd die zijn vandaag ook online gezet bij de pagina "nieuwste moppen"! Neem snel een kijkje. Voor leuke haar grappen moet je bij grappen wereld zijn! Opgelet mensen, want volgende week word de hele site om gegooid en komt er een totaal nieuw design op! Dan komen alle grappen overzichtelijk onder elkaar te staan en word alles er beter. Dan kan iedereen nog harder lachen om de leukste grappen die je hier kan lezen! Dus opgelet en vergeet niet te kijken!

grappen over kleine mensen

Grappen - more information


Welkom bij Grappen koop hier kan jij de leukste grappen vinden. We zijn nog druk bezig om de site groot te maken. Maar waar we maken eigenlijk op zoek naar zijn is jouw! Heb jij nog een aantal leuke grappen in petto? Mail ze dan snel naar info(at) en we zullen je grappen zo snel mogelijk online zetten. Wil jij dat je grappen bekendheid krijgen? Take the change en mail ze naar ons.

Wat je gewoon niet moet zeggen tegen een klein iemand


Info over bureaustoel kleine mensen. Resultaten van 8 zoekmachines! Ik vind het heerlijk om kleine grappen uit te halen die anderen ongemakkelijk laat voelen, zijn er meer die dit doen? Please share, ik heb nieuwe. Deze bedrijven hebben zeer goede 1 april- grappen uitgehaald. De grap vloog over de hoofden. De mcDonald s kwam met dé oplossing voor mensen met kleine.

grappen over kleine mensen

Jantje vraagt aan oma wat betekent dat woordje? Oma: dat betekent dokter jantje. Ze lopen verder en komen een bordje tegen waarop staat: lul jantje wat betekent dat woordje oma? Oma: dat betekend jas jantje ze lopen verder en komen een bordje tegen met dyeable daarop: neuken jantje: wat betekend woordje dat oma? Oma: dat betekend slapen jantje. Ze lopen naar huis en ze komen de dokter tegen jantje: dag meneer de condoom. Eenmaal thuis is zijn kameraad karel daar.

Jantje: hoi karel, hang je lul maar aan de kapstok maar wel stil zijn want mij nmoeder ligt nog te neuken je weet niet wie ik ben maar als je dat wel weet ben ik het niet meer. Hoe rinkelt de deurbel bij een dom blondje? 'dom Ding' de russen zullen nu wel meekunnen in de koers ze hebben namelijk een chineese sportbestuurder hij heet do-ping wat is het verschil tussen een fransman en een hollander. Het colts zelfde want ze eten alletwee kaas. Toppunt van acrobatie : een koe op haar uier laten lopen. Aantal moppen: 1161, pagina: to the point bvba, parkstraat 41, 9700 Oudenaarde, btw: be 0893.073.357.

17 grapjes die alleen slimme mensen begrijpen

Een konijn graaft pijpen en een gravin heeft zo geen diamond lange oren. Waarom maken mannen zo moeilijk oogcontact? Borsten hebben geen ogen. Het is zwart en 't zit in een hoek te wenen? Een non die verkracht is het is zwart en 't zit in een hoek te lachen. De paster wat is wit en gaat naar boven? Ik zal je eens een mop achterstevoren vertellen, begin dan tegen al maar te lachen jantje en oma maken een wandeling. En dan komen ze bordje tegen waarop staat: condoom.

grappen over kleine mensen

Online grappen, gegarandeerd de leukste grappen en moppen

Een man gaat naar de haarvitaminen hoeren komt binnen en vraagt aan de madam heb je een meisje vrij? Euch, zegt de madam het is nogal druk nu alleen alicia is vrij maar ze is een negerin en ze heeft geen clitoris. Och zegt de man das niks een jupilerke of een stella is ook goed. Knappe juf Judith heeft door dat de resultaten van Basje achterblijven, dus vraagt ze naar de reden. "Ik ben verliefd." zegt Basje. "O, dat is niet erg hoor, maar op wie?" "Op." zegt Basje. "Maar Basje toch zegt juf Judith, "dat kan toch niet, ik wil gewoon een vriend van mijn eigen leeftijd en geen kind!" "nou, dan gebruik ik toch een condoom!". Wat is het verschil tussen een konijn en een gravin?

Antwoord: sla lalallalalala kent er iemand het nummer van den honderd? Wat is sinterklaas met een zaklamp in zijn hand? De juffrouw vraagt in de klas aan een jongetje hoeveel is 100100? Het jongetje antwoordt daarop twee ambulancen. Er was eens een hollander cranberry een duitser en een belg die zaten in een café. Opeens moest de duitser naar het wc hij moest pissen en opeens komt er een spook en zegt ik ben het spook met de hoge hakken. En hij loopt weg en zegt dat er een spook. Ik moet toch naar het wc zij de hollander hij pist en het spook komt tevoorschijn en zegt weer ik ben het spook met de hoge hakken. Hij loopt weg en zegt tegen de belg er zit echt een spook ik moet toch kakken zegt de belg hij gaat erheen en hij is aan het kakken opeens komt het spook en zegt ik ben het spook met de hoge hakken.

Korte moppen - mijn Webpage

De belangenverening van Kleine mensen behartigt de belangen van kleine mensen. Hierbij gaat het om mensen die kleiner zijn dan.55 meter. Ook ouders van een kind dat naar verwachting klein zal blijven, kunnen bij de vereniging terecht. 1001 Moppen: duizenden grappen en moppen. Categorieën, allerlei, belgen, dieren, dokters, dom Blondje, godsdienst. Hollanders, raadsels, school, toppunten, uitspraken, vrouwen, werk. Zelf mop toevoegen, pricavy beleid er waren eens drie mannen de eerste kon alleen maar jaja zeggen de 2de kon alleen maar mes en vork zeggen en de 3de ole ole er paseerde een politieagent en vroeg hebben jullie een vrouw vermoord ideas jaja met wat.

Grappen over kleine mensen
Rated 4/5 based on 741 reviews